HENK EN INGRID

…..hadden helemaal geen zin om die steiger op te bouwen. De ouders van Henk  (toevalligerwijze ook Henk en Ingrid geheten) en de moeder van Ingrid ( je zal het geloven of niet, maar die heetten toevalligerwijze ook Henk en Ingrid, vader Henk is intussen overleden trouwens) hadden daar vroeger ook al geen zin in. De heren Erdogas en Barakus plus een Turkse dorpsgenoot hielden er juist van om in de buitenlucht te werken dus dat kwam mooi uit. Samen met een Nederlandse kennis die ook van het buitengebeuren hield bouwen ze hier al jaren steigers op, en breken ze na gebruik weer af. Dat gebeurde zo vaak dat het toch wel onhandig was om steeds op en neer naar Turkije te rijden. Dus dankzij Henk en Ingrid wonen ze nu hier, en frissen ze met hun aanstekelijke vrolijkheid de suffe buurt een beetje op.

groeten

rene


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op HENK EN INGRID

 1. Hanneke schreef:

  ze werken in ieder geval met plezier!

 2. renelouman schreef:

  Ja hoor, maar het was ook mooi weer. Ik dacht vandaag: wat is het stil, maar het blijkt 2e Pinksterdag, was me weer ontgaan.Geen schilders dus, want de steigers zijn klaar.Waarschijnlijk krijg ik ook een boete van de milieupolitie omdat ik mijn vuilniszak heb buitengezet.

 3. Henk schreef:

  gezellige mannen.
  grH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *