ETEN OP HET STRAND

Ik had een favoriete eettent op Samos: het eten was er prima , maar de plaats was idyllisch. Ik vind de ambiance altijd belangrijker dan de kwaliteit van het eten, dus zelfs een topkok had het altijd afgelegd tegen de omgeving. Het laatste restaurantje van het dorp, aan zee, met een paar tafeltjes helemaal op het strand. Drie keer heb ik het laatste tafeltje kunnen  krijgen want gek genoeg was het er helemaal niet druk en gingen de meeste mensen die er kwamen in de tent zitten vanwege de wind. Uitzicht: strand, zee en links een huis. Twee keer zat ik daar alleen te genieten, een keer, de laatste avond, met mijn ex die daar woont. Elke keer de zon onder zien gaan, het waaide maar het bleef warm, echt zalig.

groeten

rene


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op ETEN OP HET STRAND

 1. kitty schreef:

  Een prachtplek!
  Ik kan je ex geen ongelijk geven om daar te gaan wonen!
  (alhoewel ik persoonlijk de Griekse keuken qua diversiteit wat beperkt vind. In Nederland hebben we veel meer keus)

 2. Marjelle schreef:

  Het woordje Samos maakte me benieuwd naar meer, Rene, ik heb het net in m’n laatste blog “Liever verliefd?’ over eerste liefde, Griekse eilandjes, fasolakia, retsina, etc. ūüėČ
  Mooie beelden… ik wil ook ‘eten op het strand’.

  • renelouman schreef:

   Ik ga bij je kijken.
   Ben momenteel niet zo vaak hier te vinden omdat ik niet lang achter de computer kan zitten omdat ik door mijn rug ben gegaan op de laatste dag van mijn vakantie. Beetje lastig op het werk ook.

 3. Blewbird schreef:

  Ziet uit als een goede plaats om (alleen maar) te zijn. Je eerste foto vervreemdend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *