TISFRIS

Ze zijn er weer vroeg bij dit jaar.

Een reportage van niks natuurlijk, het zou nooit de krant halen.

Maar dat is het leuke van bloggen.

Tisfris, hoezo??

We moeten toch tappen over drie dagen, nou dan moeten we vandaag dus tapen!!

Verdienen is vooruit zien!

Groetjes

ren’e

PS: even off topic: op 19 maart heb ik een blogje gemaakt met een meisje met een t-shirt met een opdruk die ik niet begreep. Trouwens niemand niet. Vandaag snap ik het opeeeeeeeeens. Maar helaas, vandaag kom ik er achter dat ze Kate heet en niet Mary.PFFFFFFFFF soms word ik een beetje moe van het gedoe.

PS: het heeft me meer dan een uur gekost om dit blog te maken. ALLEEN HET ER OP ZETTEN VAN DE FOTO’S BEDOEL IK !!! Maar ik heb me nou eenmaal in mijn hoofd gehaald dat ik tot het einde blijf, en ik kan tamelijk hardnekkig zijn. Ook al omdat ik anders de hele nieuwe santekraam moet opstarten en daar helegaar geen zin an heb.

He, Reina, pardon: mevrouw Schaap, de covergirl van mijn eerste en enige fotoboek:

Klaar??:

Not yet:

Nu wel:

De rechtse mevrouw heeft het inderdaad een beetje fris, zo te zien. De adem van de linker mevrouw is waarschijnlijk iets minder fris:


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *