NOG MEER SCHADUWEN

 

Om te voorkomen dat ik tot 1 juni alleen nog maar schaduwfoto’s plaats volgt hier de oogst van een paar uur uit mijn raam hangen gedurende de afgelopen week. Want ik wil ze wel laten zien, ik blijf het n.l. zelf fascinerend vinden.

Net als met mijn plassenfoto’s zal dat wel een keer behoorlijk gaan minderen, maar de laatste tijd is het vanwege de voor mij zo lang verbeide zonneschijn juist erg toegenomen.

Enfin, ik hoop dus tot 1 juni ook nog andere foto’s te kunnen laten zien, al moet ik nog afwachten wát voor foto’s. Dat laatste hangt af van mijn activiteiten in de volgende periode. Al merk ik wel dat ik van de interessantste dingen die ik meemaak geen blogs meer maak. Dat zal toch wel met het spoedige einde van het VK-blog te maken hebben, de bezoekersaantallen beginnen nu toch ook wel substantieel terug te lopen, en dat zal er ook wel mee van doen hebben.

groetjes

rené

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *