IS DE GROTE VERNIETIGING AL BEGONNEN….

…….dacht ik toen ik bezig was TOCH een fotoblog te maken vanwege een sprankje hoop dat ik bij mezelf ontwaarde dat het VK-blog behouden kon worden. Ik kon 10 foto’s naar mijn foto-map uploaden waarvan ik er 4 op mijn weblog kon plaatsen. EN TOEN VERDWEEN DE HELFT VAN DE MAP. De foto’s die met cijfers beginnen en de letters a t/m r stonden er nog, de rest was weg. En de nieuwe foto’s begonnen met een V.

Gelukkig bleken ze er na een paar keer opnieuw proberentoch nog te staan.Maar daarna gebeurde het bij de zesde foto WEER. Enfin, dat proces herhaalde zich een aantal keren maar uiteindelijk kwam het na een minuut of twintig goed.

Ik had willen vertellen over een fantastische ontmoeting die ik wachtend op de vleugelboot van Amsterdam naar IJmuiden, en voortgezet in die boot, had met een onbekendejongen en meisje, maar nu vergaat me echt de lust. Het ziet er nu toch naar uit dat dit mijn laatste fotoblog hier is.

groetjes

rené

PS: op de eerste foto worden die vissers door de havenpolitie aangesproken. Of ze gek waren: dat precies daar de pont langs kwam en de vleugelboot daar precies een bocht ging maken. Aan de overkant, hij wees in de verte, had de politieman een enorme baars gezien, dus ze moesten maar dáár gaan vissen.

PS: NAGEKOMEN BERICHT Ik heb inmiddels de tentoonstelling bezocht en laat op mijn blog “DAGBOEK VAN EEN FOTOGEK” bij web-log.nl twee van haar schilderijen zien

Deze foto nam ik wachtend op de bus naar het strand. De jongen was inmiddels naar zijn atelier van 200 vierkante meter (!) in IJmuiden en het meisje naar haar vriend. Ze had net haar tentoonstelling (met o.a. Pollock-achtige schilderijen) in boekhandel Himalaya ingehangen (daar heb ik vorig jaar dus ook mijn Nepal-foto’s geëxposeerd, te vinden in het NOG niet vernietigde archief):

Grimaldi Lines: daar heb ik al eens een foto van geplaatst ( te vinden in het NOG niet vernietigde archief), liggend in een haven bij de Hoogovens, kennelijkkomt die hier vaker:

Ich bin auch ein strandlopertje. Alleen ik volgde een nagenoeg rechte lijn, van IJmuiden naar Zandvoort:

Ik had de boot om 13.40 u. dus kwam tegen het donker pas in Zandvoort aan:

Zandvoort bij avondrood:

Hetwerd al snel stikkedonker, maar bij Club Nautique in Bloemendaal-Zandvoort staat altijd een schijnwerper op zee gericht. Ik heb al eens zo’n foto gemaakt ( te vinden in het NOG niet vernietigde archief), maar nu met joggster:

Kerstboomverbranding op het strand. Zo stel ik me het vernietigen van het Volkskrantblog archief voor, maar dan anders:

Twee bloggers verdwijnen in de rook van het verbrande archief,de nacht tegemoet:

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *