BLOG-ERVARINGEN:THEMADAG ZONDAG 16 JANUARI

 

IK DOE HIERBIJ EEN OPROEP OM OP ZONDAG 16 JANUARI EEN BLOG TE PLAATSEN MET DE LEUKSTE/INTERESSANTSTE ERVARING DIE JE DOOR HET VK-BLOG HEBT GEHAD MET NIET-VK-BLOGGERS.

Als voorbeeld noem ik:

“En ja, het VK blog is geen eiland. Heb al eens een interview gegeven n.a.v. mijn blog over “zomerdepressie”. En vorig jaar nog benaderd door een freelance journaliste over een blog over single zijn.” Dit is een reactie van Zusenzo op mijn blog van gisteren.

Cor:”wat bijzondere contacten betreft; ik heb ook al eens mail contact gehad met iemand van de Vlaamse televisie en van RTV-Utrecht.” reactie van Cor op dat blog.

De boeken die hier ontstaan zijn met een verhaal daarbij. Sommige dingen zullen al bekend zijn, maar je zou er dan een nieuw blog over kunnen maken want bij elke gelegenheid horen meerdere verhalen die je vast niet allemaal verblogt hebt. Maar ik denk, zoals De Stripman in een reactie op mijn blog van gisteren al opmerkte, dat er meer verhalen zijn, zeker van langdurige bloggers.

Mijn weblog van gisteren over een foto die door een bezoeker van mijn blog gezien werd en zoin een blad kwam.

Het is niet zo mijn ding om zo’n oproep te doen, in die vijf jaar nooit gedaan, maar het leek me nu wel nuttig en leuk. Hopelijk zijn er inderdaad verhalen te vertellen en animo om dat te doen.

LEUKE BLOGERVARING

WÁT BURGERJOURNALISTIEK: ZWAKKELINGEN

LEUK GEVOLG VAN HET VK-BLOG

LOSLATEN

BEDANKT VOLKSKRANT?

groetjes

rené

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *