DAKLOOS???????

Beschermd wonend???

Psychiatrisch???

Gewoon arm???

Ontsnapt???

Suriname???

Hulp behoevend???

Vrouw??

Zelfstandig wonend??

Te helpen??

Woningzoekend??

Maar zeker een lange geschiedenis achter zich. Wat heeft iemand meegemaakt om hier uiteindelijk zo te lopen, daar ben ik dan altijd heel nieuwsgierig naar. Hoewel het geen mooie geschiedenis op zal leveren waarschijnlijk, maar wel een indrukwekkend verhaal. Hij-zij lijkt me in ieder geval ontzettend zachtaardig, echt een lief persoon. Hij-zij keek me aan toen ik hem-haar fotografeerde (zie foto) en ik voelde me niet betrapt, wat ik in andere gevallen wel vaak heb. Het medegevoel was gewoon te groot.

groeten

rené

PS: ff iets anders kwam net bij me op: is het VK-blog een vorm van beschermd wonen, wordt je dakloos als je er aan ontsnapt en (opnieuw) woningzoekend?? Ben je niet helemaal toerekeningsvatbaar als je niet op zoek bent naar een eigen woning in de vrije sector??

Eigenlijk gaat het om deze foto (je moet als fotograaf ook geluk hebben), maar de andere foto’s laat ik toch zien omdat ze deze “ondersteunen”:


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *