20-10 2010 20.10 u.

 

O wat zou het mooi geweest zijn als de trein naar Enkhuizen om 20.10 u. had moeten vertrekken. Maar helaas, het was 10.11 u. zoals je misschien net kunt zien. Dat is wel ook samen 3, en tevens precies de cijfers van mijn postcode, maar het is toch behelpen.

Met een beetje fantasie is het dus 4 x 3 is 12. En daar komt dan de 13-de uit voort. Twaalf ambachten en dertien ongelukken b.v. Of twaalf apostelen en de dertiende………..

Maar dat is het niet, het is 3 x 3 en dat is 9, dat is een prachtig getal, staat voor de volledige mens als ik het goed heb.

Al met al: als ik iemand gehad had om te trouwen, en diegene had dat ook gewild, dan had ik op dit tijdstip willen trouwen. Maar misschien gebeurt er iets anders.

Numerologie van de koude grond. Ik weet dat er dingen van klopppen, maar natuurlijk niet zoals ik dat hanteer. Ik heb er dezelfde interesse in als in de dagelijkse horoscoop, het enige dat ik altijd lees van de krant die ik verder ongelezen op de balie laat liggen: ik lees het en ben het een minuut later weer vergeten.

Maar de foto is mooi, niet???

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *