DE MEEUW EN DE FLES

Meeuwen zijn over het algemeen zeer opmerkzame dieren. Ze hebben een scherp oog voor zowel de intenties van mensen (al is voorzichtigheid troef en gaan ze al vroeg voor elke niets kwaads in de zin hebbende wandelaar op de vlucht) als voor de meest nietige prooien in het water of op het strand.

Dus ik ga ervan uit dat die meeuw weet wat hij doet.

Er zit iets langwerpigs in die fles. Misschien is het zo’n lang schelpdier en denkt de meeuw: wat er in kan, kan er ook weer uit. Maar omslachtig is het wel, vooral als je geen handen hebt. Ze spoelden bij tientallen aan dus je kan beter een onverpakte nemen zoals de meeuw op een van de volgende foto’s. Dus helemaal snappen doe ik die meeuwenlogica niet.

Maar misschien is het wel gewoon flessenpost hoor.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *