SPUITER

Dinsdag, gisteren dus, om 7.00 u. opgestaan, gewerkt van 8.00 tot 12.00 u., toen om 13.00 u. de vleugelboot naar Velsen genomen, langs het Noordzeekanaal naar de sluizen van IJmuiden gelopen, vervolgens naar het strand en toen door naar Zandvoort.

Daar aangekomen doorgelopen naar de verste strandtent, wat ook nog een uur lopen is, en daar mijn favoriete vegetarische maaltijd van die tent genuttigd, te weten geitenkaas salade. Toen weer een uur teruggelopen en met de trein naar Amsterdam. Om 22.00 u. thuis.

Je hebt van die dagen die slechter kunnen.

Ook de foto’s konden slechter. Hier eentje van het bedrijventerrein waar je langs moet vanaf de sluizen naar het strand. Op het strand heb ik niet meer gefotografeerd, want het bleek een echte stranddag te zijn en dan loop ik niet zo graag met die telelens te zwaaien, dat vind ik met name op het naaktstrand in Zandvoort ook niet prettig als ik dat mensen zie doen.

groetjes

rené.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *