ALLEEN

Waar kijkt hij naar daar in dat Parijse “café”??

Hij zit voor een spiegel, want de kast is duidelijk gereflecteerd, maar waar die spiegel ophoudt is me niet helemaal duidelijk.

Het kannetje zie ik niet twee keer maar dat kan met de hoek te maken hebben. Het glas zie ik ook niet dubbel, maar het spiegelbeeld daarvan zou wel eens achter het kannetje verborgen kunnen zijn.

Hij kijkt zo intensief dat ik vermoed dat hij in de spiegel twee fotografen ziet die de schildering boven het café aan het fotograferen zijn. In een miljoenste flits zag ik hem zitten en ik denk dat hij niet door heeft gehad dat ik hem razendsnel ook heb gefotografeerd. Echt 1 knip zonder goed te kijken.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *