NEDERLAND-DENEMARKEN

Die zullen wel gebaald hebben, ze waren klaar toen de wedstrijd eindigde, ik had met ze te doen.

Misschien houden ze trouwens helemaal niet van voetbal, al kan ik me dat niet voorstellen, wie houdt er nou NIET van voetbal?

Anyway: het zal wel dringend klaar hebben moeten zijn, dus zullen ze vannacht wel de laatste asfaltlaag gaan storten (of wat doe je eigenlijk met asfaltlagen, smeer je die? Leggen is misschien beter, maar dan moet ik weer aan laminaat denken).

Dit was de eerste wedstrijd die ik helemaal gezien heb, of bijna helemaal: het eerste deel van de tweede helft was het netwerk overbelast, later ging het goed, al kreeg ik hem alleen klein op het scherm. De eerste helft in een café gezien, maar vond het zo matig dat ik niet nóg drie kwartier wilde staan, dus toen maar thuis op de computer (heb geen TV).

Grappig was wel dat het via de computer een minuut of twee vertraagd was. Twee keer hoorde ik juichen terwijl er bij mij nog niks aan de hand was.

De tweede helft was wel leuker. Maar pas toen Eliah er in kwam. Verbazingwekkend hoe één speler zo’n hele wedstrijd kan laten kantelen. Als je dat beseft zal Argentinië wel wereldkampioen worden, vanwege Messi.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *