OOK IN ALKMAAR

Ik moest woensdag in Alkmaar zijn en was er veel te vroeg, dus ben ik maar eens rond gaan lopen.

Stom toevallig zag ik weer zo’n graffiti-gebouw als ik afgelopen donderdag op mijn blog geplaatst heb. Dus vanwege het vergelijkend warenonderzoek heb ik het gefotografeerd en nu dus ook op het blog gezet.

En ja, Alkmaar, voor eeuwig verbonden aan Louis van Gaal en Dirk S., en dat was in de graffiti terug te vinden.

Dit is niet zo ontworpen als De Valk in Amsterdam, het is meer wild-spuiterij. Alhoewel de rechterkant effen rood is geverfd voordat Louis er op werd gespoten, dat doen spuiters niet op zulke grote oppervakken. Dus ik vermoed dat er toch een zekere toestemmingsinstantie bij betrokken is geweest.

Ik weet niet wat ik nou het leukst vind, het creatieve van de wildspuiterij of van het (min of meer-)ontwerp. Eigenlijk allebei denk ik.

Groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *