THE SIXTIES: NOSTALGIE verzamelblog

Vorige week heb ik al een blogje gemaakt over het SIXTIES-programma waar ik in 1987 aan heb meegedaan. Ik heb nou de twee nummers die ik deed als youtube-filmpje gekregen en die laat ik hierbij zien.

Ik vertelde dat ik altijd zo zenuwachtig was als ik op moest treden maar dat je daar niks van kon zien. Dat is niet helemaal waar vind ik bij nader inzien: het gaat wel op voor “Ben Ik Te Min“, waarschijnlijk gestimuleerd door de totaal onlogische waanzintekst, maar bij “Nights In White Satin” vind ik het toch wat verkrampt, net niet lekker vrij.

Maar goed, ik vind het zelf heel grappig om het te zien, hopelijk jullie ook.

Ik word de laatste tijd vaak met het verleden geconfronteerd. Meestal ziet dat er uit als een terugblik op iets wat al helemaal verwerkt is, als een soort afronding. In dit geval ligt dat een klein beetje anders. Het is meer zo dat het op mijn weg komt omdat ik al een aantal jaren denk: ik wil weer eens wat met zingen. Als ik dit dan zie denk ik: je bent nou een oude knar, waarom zou je dat nog willen, dit heb je toch al gedaan?

De insteek zou nou ook heel anders zijn. Maar ik ben er nog niet helemaal uit.

TH SIXTIES

Groeten

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *