PARNASSIA 2010

In het WC-gedeelte heeft strandtent Parnassia gekleurd glas, ja geen gephotoshop dus, het is “naturel”. Deze foto’s zijn vanaf de ingang van de wc’s gefotografeerd. Maar nu ik dit schrijf begin ik te twijfelen: misschien zijn het toch gewoon de buitenramen. Maar wie gaat daar dan zitten? Nou volgende keer maar eens goed kijken, en vooral: goed ONTHOUDEN, want waarschijnlijk heb ik het wel al goed gezien.

Vanaf de mannen-WC kan je ook de duinen inkijken door gespiegeld glas, ze hebben er echt werk van gemaakt. Ik hoopte dat iemand van de buitenkant zijn haar zou kammen of gewoon zichzelf in de spiegelruiten zou bekijken, maar dat geluk was mij niet beschoren.

Ik zag net toevallig dat ik op 20 maart 2009 een blog met als titel “Parnassia” heb gemaakt, maar héél andere foto’s dus. Daarom nu het jaartal er maar bijgezet.

Groet

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *