WIE MOOI IS………

In eerste instantie was het niet haar schoonheid die me opviel maar het feit dat ze er in dit weer zo bloot bij liep. Ik was blij dat ik haar vanuit mijn warme woning kon fotograferen in ieder geval.

Zou ze het niet koud hebben gehad, of trotseert ze hier gewoon de vorst om haar vormen beter tot uiting te laten komen?

Ze heeft in ieder geval een zakdoekje bij de hand om haar neus te deppen als die van de weeromstuit mocht gaan druppelen.

Of heeft ze geen geldvoor een mooie modieuze winterjas?

Intweede instantie viel het me pas op dat ze ook wel reden heeft zich te laten zien. Maar misschien redeneer ik hier meer als fotograaf dan als man.

Fotografisch gezien stimuleerde ze mij in elk geval om extra mijn best voor haar te doen. Daarbij ben ik met de grote vraag blijven zitten of ik de kauwgumplekken nou wel of niet van het trottoir moest verwijderen. Ik heb het maar zo gelaten, misschien ook al omdat ze een gezicht heeft voor een schoonheidspukkel (of hoe heet zoiets officiëel) maar die niet heeft. Misschien dat ik die linker bij haar haren nog weg ga halen bedenk ik me nu ik dit schrijf.Hoewel dat imperfecte juist haar perfectie accentueert.

Groet

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *