SNEEUW: TUIN en UIT MIJN RAAM

Vrijdag ben ik even op de tuin geweest. Ik zit in de watercommissie van het complex en mijn “collega” had de hoofdkraan niet helemaal dicht kunnen krijgen.De meter bleef lopen omdat er kennelijk ergens op het complex iets aan het druppelen was.

Nou is hij sterker dan ik dus ik ben maar begonnen met de sectiekranen dicht te draaien, daar was ik wel een tijdje mee zoet. Die kranen zitten onder steenkoud water, daar kan je maar even met je handen in. Maar toen ik drie van de vier had dichtgedraaid en de meter nog steeds liep ben ik met een bako toch maar gaan proberen of ik hem dicht kon draaien, en dat was een eitje.

En toen lekker in mijn tuin gaan fotograferen, zie het resultaat.

En omdat ik vanaf morgen een blogpauze neem ook nog wat ik vandaag uit mijn raam heb gemaakt

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *