KOPENHAGEN: 1 MINUUT VOOR 12

 

Dit is een sterk verbeterde versie, wat het foto-gedeelte betreft tenminste, van mijn blog van gisteren. Dat was mijn allereerste youtube, en ik was zo blij dat het gelukt was hem er op te krijgen dat ik eigenlijk niet zo heel erg gelet heb of het ook wel een beetje aardig was. Deze versie is nog niet ideaal, maar al een stuk beter. Voor degenen die de eerste versie al hebben gezien zou ik zeggen: sla deze maar over, want het is een ellenlang nummer.

Voor degenen die hem niet gezien hebben zou ik zeggen: kijk toch maar even, de tekst en de muziek zijn ijzersterk, en het fotomateriaal is doenlijk, wel allemaal zelf gemaakt.

groetjes

rené

PS:

MUZIEK: MARCUS TUZZOLINO

TEKST, ZANG EN FOTO’S: RENÉ LOUMAN


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *