DE FAZANTENHOF: HET VERVAL SCHRIJDT VOORT

Of moet ik zeggen :”HET VERVAL SCHREIT VOORT”? Het moet n.l. volgens mij een complete nachtmerrie zijn voor de eigenaar, ervan uitgaande dat hij dat restaurant met hart en ziel runde.

Het dak is nu bijna geheel ingestort.

Het wordt wel leger in het restaurant, al zag ik nog steeds de kerstman, nu weer op een andere plaats.

Doordat het dak nu bijna helemaal weg is wordt het er wel lichter, dat fotografeert wel makkelijker. Alleen hangt een dakflap nu aardig in de weg, maar die zal op den duur wel helemaal op de grond terecht komen.

En dat die stompkaars er nog maar steeds ligt is ook wel bizonder. En dat hij in de brand niet is gesmolten is helemaal bizar. Maar hij zat in een glazen stolp, en die zat vol water. Dat was waarschijnlijk bluswater, vandaar misschien.

Voor degenen die mijn andere blogs hierover niet gezien hebben: het is de Fazantenhof in Hollandsche Rading, een jaar of vier geleden afgebrand. Ik kom er regelmatig langs, nu afgelopen zaterdag, en fotografeer dan de steeds veranderende resten.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *