DAG 2008

Het was een positief en leerzaam jaar voor mij. En als ik mijn persoonlijke astrologische vooruitblik mag geloven zal dat in 2009 in versterkte mate gaan gelden. Al het overbodige, niet ter zake doende of onbevredigende werd voor een belangrijk deel dit jaar terzijde geschoven en de sterren staan gunstig voor een voortzetting van de ingeslagen weg.

Dat heeft niet alleen met de sterrenconstellatie te maken, die extreem gunstig is voor persoonlijke c.q. spirituele ontwikkeling, maar ook met een bepaalde levenscyclus. De volgende 12 jaar zijn volgens die “voorspelling” de belangrijkste in mijn leven. Het gekke is dat ik altijd gedacht heb dat ik op mijn 65ste de volheid van mijn leven zou bereiken. En niet vanwege de pensioengerechtigde leeftijd!! Dat heb ik altijd toch een rare gedachte gevonden, maar mijn 65ste valt in die 12 jaar, dus…

Feit is dat ik de laatste tijd een behoorlijke ontwikkeling doormaak. Zonder dat dat in 2009 vanzelf doorgaat, want ik moet er wel wat voor doen en niet in de gunstige sterrenstand gaan “hangen”, liggen de mogelijkheden voor het grijpen.

Ik zou ook over mijn gezondheid niet te klagen hebben. Terwijl ik dit schrijf zit ik met een van de zwaarste verkoudheden ooit.

VOOR IEDEREEN EEN HEEL GOED 2009 TOEGEWENST!!!!!!!!!!!!!!

GROETEN
RENÉ

PS: de foto is van eergisteren en een reden om dit blogje te maken want ik vind het echt een mooie, vooral vanwege de spiegel natuurlijk. Ik weet niet of ik weer zo intensief ga bloggen als ik deed, ik zie wel waar ik uit kom.

PS 2: dat is trouwens erg leuk om te doen, je kan zo een korte “voorspelling ” krijgen:
klik op http://www.astro.com
dan op “free horoscopes” in de menubalk, dan op “short report forecast”.

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *