SINTERKLAAS

Het ging zo snel dat ik alleen de camera heb gericht en NIET DOOR DE ZOEKER GEKEKEN heb. Dus ook niet in kunnen zoemen.

Hoe dat kwam? Ik was een pietenboot aan het fotograferen vanuit mijn raam. Die voer net aan de andere kant van de brug de “tunnel” in. Ik zag geen sinterklaas dus ik dacht: die gaan de goedheiligman ergens ophalen. Maar het bleek een volgboot te zijn, de sint zat met een aantal pieten op de eerste boot. Toen ik die eerste pieten de tunnel uit zag varenbegreep ik het maar was het te laat om iets anders te doen dan de camera er op te richten en te knippen zonder te kijken.

groetjes

rené

En toen bedacht ik me hoever ik kon gaan in het bewerken ervan. Na een minuut of tien ben ik daarmee gestopt, want je kunt eindeloos doorgaan, maar goed wordt het nooit. Dit is het resultaat ( na die 10 minuten).

Trouwens: nooit bewust gezien dat sinterklaas zijn ring over zijn handschoenen doet. Ook nog nooit de ontblote armen van de sint gezien, hij is tamelijk behaard, maar dat is misschien wel logisch voor een man van ongeveer 800 jaar.

Hoe heten damespieten eigenlijk, PIETERNELLA’S ????? Deze stond dus op de volgboot.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *