BRAND IN DE STRAAT

Twee uur geleden een hels sireneconcert dat vlakbij tot stilstand kwam. Zouden er weer mensen vastzitten in de lift in Flesseman aan de Nieuwmarkt, was mijn eerste gedachte. Dat was dit weekend al drie keer gebeurd, vandaar. Maar daarvoor was het toch te dichtbij.

Het bleek een brand te zijn (schuin)bovende krantenkiosk op de hoek van de St. Antoniesbreestraat en de Nieuwe Hoogstraat.Gelukkig geen doden of gewonden en de brand viel uiteindelijk mee, zo leek het. Al was de brandweer wel met twee wagens uitgerukt.

Mooie beelden altijd wel, van brandweeractiviteiten.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *