VIJF KLEURRIJKE DAMESPORTRETTEN

Vandaag sta ik weer eens op de kunstmarkt op het Spui in Amsterdam met een aantal foto’s, voor de derde en laatste keer dit jaar.

Daar zijn deze Hartjesdagen-foto’s niet bij.

Wel de kleine fotootjes van mijn laatste “raam”-tentoonstelling “Amsterdam in PLassen”, voor € 5,- per stuk, gesigneerd en al!!!!

Vond ik wel een goede vondst eigenlijk. Ze kostten mij bijna niks (wel veel werk) en het ziet er leuk uit, al is bij sommigen het passe-partout kartonenigszinsverschoten van het langdurige in de zon hangen (de foto’s niet).

Ik word nog eens een commerciëel mannetje:).

Iedereen is van harte welkom.

Trouwens, om op de Hartjesdagen terug te komen, ik heb mijn vader daarover afgelopen vrijdag gevraagd. Hij is geboren en getogen op de Zeedijk en of hij daar nog wat van wist. Hij zei dat dat in zijn jeugd niet meerwerd gevierd maar dat zijn moeder erover had verteld. Het was volgens haar gebruikelijk om bij mensen dode katten aan debuitendeur te hangen !!

Dat waren nog eens tijden (voor de dierenactivisten)!! Van het verkleden van mannen als vrouwen en omgekeerd wist hij niks.

Overigens neem ik voetstoots aan dat het waar is wat hij vertelde, althans dat zijn moeder hem dat verteld heeft, want hij heeft een geheugen als een pot.Dat is een van de dingen die ik niet van hem geërfd heb, helaas.

groetjes

René


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *