OPWARMING IN NEDERLAND ????

Een hagedis in Zandvoort!!!

Ik ben geen groot kenner der natuur, maar voor zover ik weet zaten ze hier niet. Deze zag ik maandag op het strand. Het is een bizonder kleintje, jong of een kleine soort, dat weet ik ook niet.

Ik hield hem met mijn hand tegen om hem te fotograferen, maar hij kroop er gewoonóp, wat ik heel bizonder vond wanthagedissen in Griekenland doen dat b.v. niet. Dat fotograferen lukte in eerste instantie niet want hij was erg levendig, echt hagedissig. Hij sprong van mijn hand maar toen heb ik hem weer voorzichtig opgepakt en lukte het wél om snel een foto te maken.

Zo kun je goed zien hoe klein hij is: linksboven op de foto het begin van de wijsvinger van mijn linkerhand. Ik schat hem in totaal op een centimeter of vijf.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *