KLOKKENSPEL

KLOKKENSPEL

Het gele carillon klingelt

verstild

de lucht tintelt

van klankgeurende

kleurklanken

zwijgende klepels

vibreren

in octaven

geen beiaardier te bekennen

Viktor Loman

PS: afgelopen week in mijn tuin gemaakt. Ik was zelf verbijsterd van de hoeveelheid kelken, al had ik de knoppen al wel gezien toen ze nog klein waren. Ik heb die plant maanden geleden gekocht en in de tuin gezet. Er zijn in de loop der tijd een stuk of drie vier kelken, ná elkaar,aan gekomen. Maar nu dus tegelijkertijd een stuk of 15. Hoewel de tuin verder een bijna herfstige indruk maakt,voelt dit als een geweldig slot van de zomer aldaar.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *