I WANT TO BREAK FREE

Een van de clips die onuitwisbaar in mijn geheugen gegrift staan. Ik heb werkelijk moeten gieren van het lachen toen ik hem voor het eerst zag. Delen ervan behoren voor mij tot het grappigste wat ooit op clip-gebied is gemaakt, althans door muzikale topgroepen.

Dus toen ik deze dame op de Zeedijk zag in een zelfde soort outfit en ditostofzuiger wist ik meteen wat de bedoeling was. Ik bende clip meteen gaan bekijken op you-tube.Bij nader inzien kon ik me alleen maar de stofzuigerscenes herinneren, en datMissMercury daarmee bovenaan een trap stond.

Dat laatste zag ik nu weer niet, mischien dat er toch verschillende versies van bestaan. Maar waarschijnlijker is dat mijn geheugen me parten speelt. Ze eindigt wel op de trap, maar zonder stofzuiger dus.

Hier kun je hem zien.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *