FOTO HERSTEL

Ik geloof dat dit wel mijn grootste prestatie is tot nu toe waar het foto-reparatie betreft. De foto is van 1926 en van een mevrouw uit mijn verzorgingshuis. Ik heb toestemming gevraagd en gekregen hem te plaatsen.

Ze staat erop samen met haar ouders en haar twee broertjes: zij is het meisje van 11 maanden dat op de tafel zit. Het gezicht van de vader heb ik met behulp van een andere foto, een portretfoto van toen hij veel jonger was,gerepareerd; die andere foto schemert er iets doorheen. De rest is met kunst en vliegwerk zo geloofwaardig mogelijk hersteld.

En tenslotte heb ik haar er in geplaatst zoals ze nu is. De foto komt zeker ook in het fotoboek.

groetjes

rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op FOTO HERSTEL

  1. Ingla Cuenca Wong schreef:

    Wat een prachtig resultaat Rene , die mevrouw zal vast dolblij zijn .
    Bijzonder ook dat je deze mevrouw er bij heb geplaatst van hoe ze er nu uitziet .
    Ik heb dat nog niet eerder gezien vind het echt te gek !
    Groeten Ingla :):):)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *