ZO VADER ZO ZOON

Althans volgens de foto’s. Uiteindelijk deed moeders óók mee, dus was het ook een beetje zo moeder zo zoon. Of zo vrouw zo man die vader zo zoont.

Toevallig heb ik een tijdje geleden een dergelijke foto geplaatst, genomen vanaf de zesde verdieping van een flatgebouw in de Nieuwmarktbuurt (zie : SUPERFOTO). Maar deze zijn vanaf mijn eigen woning vier hoog.

Er gebeurt daar min of meer hetzelfde: vader geeft zoon voetballes.Maar eigenlijk is het deze keer minderles en meer gewoon een potje overschieten.

De eerste foto is misschien niet zo mooi als de tweede en de derde, maar ik wil er toch mee beginnen. De onhandige bewegingen van het jongetje komen namelijk in die foto duidelijker uit de verf, terwijl het op foto2 en 3 lijkt of hij juist heel beheerst is. Dat was niet het geval, althans naar volwassen normen: hetzag er aandoenlijk onhandig uit.

groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *