VERTREKBONUS

Deze boot was zo enorm ENORM dat ik hem niet in zijn geheel op de foto kreeg, daar in de sluizen van IJmuiden. Ik begin met het middenstuk, dan op foto 2 de voorkant en tenslotte op foto 3 de achterkant.

Het schip komt uit het land van prinses Maxima en is dan ook net als zij hier en daar oranje gekleurd. Een soort oranjetipje dus, maar dan anders.
Wat dat Göteborg nou op de achterkant doet weet ik ook niet, misschien betalen ze daar de belastingen.
Je weet dat toch nooit met schepen en prinsessen. Christina betaalt ook haar belastingen (niet) op de Kaaimaneilanden geloof ik.

En De Groene Draeck van Beatrix vaart ook onder Liberiaanse vlag, heb ik uit geheel onbetrouwbare bron vernomen.

Hoe hoog zou de vertrekbonus van Beatrix eigenlijk zijn, vraag ik me opeens af. Die zal wel astronomische hoogten bereiken, want ZIJ heeft de boel niet in het honderd laten lopen. Als je nagaat dat er al miljoenen uitgedeeld worden als je dat WEL doet, lijkt me een half miljard wel op zijn plaats eigenlijk.

Voor Bea een flinke oranje tip dus.

Maar van mij mag ze nou eindelijk wel eens weg, dat nou ook weer wel.

groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *