KONINGINNEDAG UIT MIJN RAAM

Net pas gelezen wat er in Apeldoorn is gebeurd. Ik laat het blog toch maar staan. En bij nader inzien is dat weloverwogen geworden. Want ik vind dat we ons leven nooit moeten laten bepalen door malloten die hun verderf aan de samenleving willen opleggen. Al lijkt deze aanslag een “particulier initiatief”, we zouden ook best nog eens aanslagen van moslimfanatici te verduren kunnen krijgen. En i.t.t. wat er na nine-eleven gebeurde vind ik dat we ook daarna ons niet moeten laten meeslepenin de angst.In principe is het tamelijk onmogelijk een samenleving als de onze echt te ontwrichten als wij maar de juiste houding kunnen vinden.
Angst zaaien is de bedoeling van aanslagen, want een wezenlijke ontwrichting wordt door aanslagen niet bereikt.

Overigens gaan mijn medelevende gedachten uit naar de familieleden van de slachtoffers, dat spreekt.

Nou ik kon het toch niet laten, hoe vaak gebeurt het ook dat je zoveel leuke dingen op 1 dag ziet vanuit je raam.

Dus ik ben tot 15.00 u. aan het fotograferen geweest, 300 foto’s. Gisteren ook 300, ik moet geloof ik toch eens een keertje minderen. Ik rook niet en ik drink niet en ik eet geen vlees, maar ik heb dus dit, eigenlijk hetzelfde.

Enfin, de eerste foto is van de echte queen, Fabiola dus. Zij mag de reeks openen. Niet omdat ik vind dat ze er altijd zo smaakvol uitziet, hoewel het deze keer wel meevalt, maar ze liep voor een goed doel. Dat is te zien op de tweede foto. Haar eerste doel blijft natuurlijk altijd zichzelf, maar ja, iedereen heeft zijn zwakheden (zie boven).

Veel plezier

rené

Op de kinderwagen staat: www.youandi.helptmee.nl

Ik las dat er bijna geen XTC-pilletjes meer te krijgen zijn omdat de Chinese regering, vanwege de Olympische Spelen, zo streng is geweest in het vervolgen van de drugsmaffia, dat een belangrijk stofje dat je voor die XTC-pilletjes nodig hebt, en dat alleen in China gemaakt wordt, niet meer te krijgen is.

Gelukkig hebben wij de neus nog waar een hoop doorheen kan van datgene wat nog wel te krijgen is.

Kijk, en HIER heb ik nou een neus voor.

Een beetje vooruitkijken is nooit weg.

Haar of zijn allereerste koninginnedag, dat is duidelijk.

Zo’n pruik is warm hoor!!

Dus af en toe moet hij even af.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA: een ORANJE HOOFDDOEKJE.
Zuster Zoë zal wel blij zijn.
Of juist niet, dat ben ik even kwijt.

De Schotten zijn er ook weer, maar die hebben iets met oranje heb ik begrepen.

Het MexicaanseVARKENSGRIEP-VIRUS is nu ook in Nederland gearriveerd.

PER BOOT.


Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *