DIE SCHÖNE DOINEN VAN AAIMOIDEN

Het leukste van dit blog vind ik dat de foto’s precies in de volgorde staan waarin ik ze genomen heb. Ik begin de serie aan het begin van de IJmuidense duinenen eindig bij het strand.

Ik kende die weg niet. De busvanaf de vleugelbootsteigernaar het IJmuidense strand ging niet verder dan de Dennekoplaan omdat er op de rest van het traject aan de weg gewerkt werd. Je kon overstappen op een klein pendelbusjemaar ik ben meteen gaan lopen.

En viel van de ene verbazing in de andere vanwege de diversiteit van het landschap: prachtige duinen met af en toe op de achtergrond een schip, een vuurtoren of de Hoogovens.

Wel heb ik natuurlijk foto’s weggelatenwant ze waren niet allemaal goed en sommigen voegden niks toe.Van de Hoogovens plaats ik er maar één want daar wil ik nog een apart blog van maken.

Een bizonderheid was nog dat de zon doorbrak op het moment dat ik aan de wandeling begon, terwijl het de hele ochtend grijs was geweest. Het was voorspeld, maar als het dan echt gebeurt, op zo’n uitgelezen tijdstip, dan ben je toch wel aangenaamverrast.

Ik wel tenminste.

Dit blog heb ik trouwens al zo vaak opgeschoven dat het bijna “oud” is: begin vorige week, dinsdag geloof ik.

groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *