RUUD TERMIJN

Op weg naar mijn acupunctuurdame liep ik langs de Gamma. Er kwam net een old-timer aanrijden, dus die moest ik uitgebreid fotograferen. Toen ik daarmee bezig was kwam deze man met zijn Harley Davidson vragen of het een goed idee was hem erbij te fotograferen. Nou, daar zeg je natuurlijk geen nee op, dat komt niet zo vaak voor.

Hij bleek kunstenaar te zijn, Ruud Termijn te heten en op 10 mei te gaan exposeren in de Supperclub. Hij maakt ijzeren sculpturen. Ik heb hem de foto gemaild en krijg een uitnodiging voor die tentoonstelling.

Ik hou onzettend van dit soort onverwachte ontmoetingen.

groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *