MEVR. VAN B. (90) OP DE TAART

Deze foto ontving ik van de dochter van mevr. van B.De taart is niet gephotoshopt maar komt met foto en al van de bakkerswinkel.

Ze had hem laten maken ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van haar moeder. Dat vertelde ze me toen ik haar handtekening nodig had voor toestemming voor de plaatsing van deze foto, die natuurlijk van mijn tentoonstelling afkomstig is, in het eventuele fotoboek daarvan.

Negentig is trouwens behoorlijk oud, dat realiseer je je weer als je bedenkt dat dochterlief inmiddels ook oma is.

Donderdag heb ik de tentoonstelling ingepakt, een deel hangt van maandag tot en met vrijdag op de media-paradevan uitgeverij SANOMA in Hoofddorp, vrij te bezichtigen.Daarna wordt hij waarschijnlijk hier en daar uitgeleend want er is veel vraag naar.

Trouwens, het concept begint enige navolging te krijgen, precies waarop ik gehoopt had. In Dordrecht (Parkhuis) gaan ze oude en nieuwe foto’s van bewoners naast elkaar hangen, maar in Dongen is er een vrijwilliger in een verzorgingshuis die het concept helemaal kan hanteren. Hij heeft me al twee foto’s gestuurd die perfect zijn, ik zal ze nog laten zien in een blog.

groetjes
rené

EN DIT IS DE ORIGINELE: visueel beter, maar hij smáákt aanzienlijk mínder goed.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *