LENTE!!!!!!!!!!!!!!

Ik ben niet iemand die jaloers is op anderen. Dat komt omdat ik een tamelijk helder besef heb van het feit dat wat je meemaakt altijd datgene is wat je zelf aantrekt. Omdat het op een bepaalde manier goed voor je is, je ervan leert. In die zin is jaloezie dus een gebrek aan bewustzijn over je eigen leven.

Maar als ik deze foto’s zie zou ik bijna ……………………………….

Van de andere kant: op deze zonnige stranddag, precies een week geleden, heb ik heerlijk gewandeld, leuke foto’s gemaakt enhad ik alle tijd aan mezelf. Ook ik heb de frisse zeewind als een weldadig parfum opgesnoven en dezelfde zon mijn gezicht laten kleuren.

En ik heb deze gelukkige mensen vereeuwigd. Bovendien word je van het zien van geluk zelf ook blij, als je niet jaloers wordt natuurlijk.Waarom zou je dan überhaupt jaloers worden, gewoon dom.

Dus.

groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *