VANDAAG JARIG………………….

………..en maar liefst 91 geworden, ze is van 1918. En ze loopt nog steeds als een kieviet. Okay, ook bij haar hebben de jaren hun sporen nagelaten en gaat niet alles meer goed, maar als ik zo oud zou mogen worden zou ik ervoor tekenen.

Op de foto staat ze naast zichzelf, zoals ze was ongeveer 70 jaar geleden. Inderdaad, het is een dame uit mijn verzorginghuis en inderdaad, ze hangt met deze foto op mijn tentoonstelling.

Het is een hele bescheiden dame. Zo heeft ze b.v. een heel sjieke naam, maar de Franse uitgang heeft ze voor het gemak maar van het streepje ontdaan zodat het gewoon als ie uitgesproken wordt en het tweede deel van haar prachtige naam laat ze in het dagelijks gebruik al helemaal weg.

groetjes
rené

PS: een tijdje terug heb ik gevraagd of ik hem mocht plaatsen en daar had ze helemaal geen bezwaar tegen.

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *