TONEEL SCHOOLBUS

 

Ik heb zelden of nooit de behoefte om een toneelvoorstelling van de leerlingen van de toneelschool hiertegenover te bezoeken. De kruimels van hun bezigheden op straat vind ik daarentegen elke keer ontzettend leuk. Dat komt waarschijnlijk vanwege de discrepantie met het gewone leven waartussen die kruimels gestrooid worden.

Een paar dagen terug was er een voorstelling (geweest) in twee ouderwetse Amerikaanse schoolbussen. Dat zag ik pas toen de al door mij gefotografeerde bussen een eindje verder stopten en het publiek en de spelers er uit stapten.

De tweelingdames op foto 1 hadden er volgens mij ook mee te maken. Die had ik een uurtje eerder gefotografeerd en kwamen uit de toneelschool gerend.

groetjes
rené

Sommige schoolkinderen zagen er erg smakelijk uit.

 

Ik heb geen idee wie dit is maar mevrouw ziet er erg hotemetoterig uit. Macht in haar kaalste vorm zou ik bijna zeggen, macht om de macht dus. Als dat haar man is heeft zij toch echt wel de broek aan. Zo hard als haar ogen zijn, zo zacht zijn die van hem. Let ook op het verschil tussen hun monden:

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *