DALI ONTSLUIERD

 

Opeens blijkt het genie Dali ook maar een gewone jongen: hij heeft een keer goed in de grachten gekeken en gedacht: als ik dat nou eens schilder wordt ik rijk en beroemd, makkelijk zat. En zo geschiedde.

Toen ik deze foto’s thuis op mijn computer zag dacht ik: zo moet het dus gegaan zijn! Ik heb dat prachtige huis aan de Keizersgracht waar vroeger Greenpeace in gevestigd was, in het water van de gracht gefotografeerd en de ene foto was nog mooier dan de andere. Zo simpel is het dus.

Als laatste twee foto’s van dit blog heb ik de eerste twee foto’s omgedraaid op zichzelf gezet, dat is helemaal een prachtig effect. Ik krijg alleen de witte streep niet weg. Wel als ik hem op “wijzig” bekijk, maar hij verschijnt opeens als ik op “bekijk dit bericht” kijk.

Daartussenin staat een foto van het huis op de normale manier genomen om te laten zien om welk gebouw het ging.

groetjes
rené

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

4 reacties op DALI ONTSLUIERD

 1. Rob van Beusekom schreef:

  Ben je nog steeds benieuwd naar het zwarte gat na je werkzame periode?

 2. renelouman schreef:

  Hahahahahaha

 3. Jos schreef:

  Geniaal en P R A C H T I G!!!
  BOEK, BOEK, BOEK, BOEK, BOEK, BOEK, BOEK…….

  • renelouman schreef:

   Hi Hi. Ben vandaag na mijn werk door de buurt gaan lopen omdat ik voor de Nieuwmarktgroep van facebook ook een nieuwmarkt foto als deze wilde maken, maar dat bleek zo eenvoudig nog niet: de omstandigheden moeten perfect zijn en dat waren ze niet, verre van. Dus ik heb ook geluk gehad met deze foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *