UIT DE OUDE DOOS

De Schreierstoren alleen in de gracht en samen met de Nikolaaskerk in een plas. Ik had behoefte weer eens wat “oud” werk te laten zien. Ik heb nog ongelooflijk veel plassenfoto’s, en, daar kwam ik net achter, erg veel grachtenfoto’s: weerspiegelingen in de grachten.

De eerste en de tweede zijn genomen in het water van de Gelderse kade, een artistieke impressie van de toren mag je wel zeggen.

Op de derde foto wordt hij weerspiegeld in een plas. Met gevaar voor eigen leven gemaakt, dat herinner ik me nog goed. De plas lag n.l. op de Prins Hendrikkade en die is altijd druk. Bovendien moest het water eerst tot rust komen nadat het verkeer er doorheen gespetterd was, en dan kwam de volgende file er alweer aan.

Ik weet nog dat ik de tweede en de derde verkocht heb en aan wie.

Groetjes
renéPrecies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *