KAT

Deze foto heb ik al een dag of tien op mijn blog staan. Inmiddels heb ik hem al zo vaak in tijd naar achteren geschoven dat ik vandaag dacht: óf ik plaats hem óf ik verwijder hem. Plaatsing is het dus geworden.

Het grappige van deze foto zit hem niet zozeer in de foto zelf, die valt wel in de categorie bekende afbeeldingen, maar meer in de plaats waar hij genomen is. Gezien de staat van het kozijn zou je kunnen vermoeden dat de kat ergens in een schuurtje op het platteland is gesnapt.

Niets is minder waar. Het is het centrum van Zandvoort. Daar staat een verwaarloosde houten schuur, totaal niet passend in de aangeharkte stadsinrichting van Nederland waar je steeds minder verwaarloosde optrekjes en ondefiniëerbare lapjes grond kan vinden. De rafelrandjes van de maatschappij worden steeds korter, alles wordt tegenwoordig zo veel mogelijk omgezoomd.

groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *