VREEMD GEDROCHT

O.K., ik werd er wakker van dinsdagochtend. En aangezien ik niet zo graag voortijdig gewekt word, was ik dus is eerste instantie niet zo blij, want het was 6.30 u. Ik had nog een half uurtje langer kunnen pitten als het lawaai van dit vehikel me niet wreed uit mijn droomland had weggerukt.

Maar de surrealistische aanblik van het kreunende gedrocht dat zich moeizaam een weg zocht door de smalle straat beneden maakte veel goed. Milimeterwerk was het, want wat je van dit monster ook kunt zeggen, niet dat het zich rücksichtlos een weg door de binnenstad van Amsterdam probeerde te banen. Geen krasje, geen miniem deukje, niks. Het duurde dan ook wel een kwartier voor er twintig meter was afgelegd, en de hele buurt was wakker, maar verder bleef iedereen schadevrij. De NOORD-ZUID-MOL zou er een puntje aan kunnen zuigen.

En of je nou hierdoor of, een half uurtje later, door de wekker tot actie wordt aangespoord, veel maakt het toch niet uit. Want wakker worden en uit bed moeten als het nog donker is, dat vind ik wel een van de ergste zaken in het leven.

Hoewel ik bij nader inzien toch ook nog wel VEEL ERGERE dingen kan opnoemen. Die ook regelmatig gebeuren. Maar daarover een andere keer.

groetjes
rené

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *