URBAN JUNGLE

Op verzoek ook een “portret”.

“100 woorden” wees me op een fotowedstrijd van de gratis krant Metro met bovenstaande titel. Ik had nog 1 uurtje om me in te schrijven en 5 foto’s te leveren, want de sluitingsdatum was 29 oktober, en ik kon daar pas 28 oktober om 23.00 u. aan beginnen.

Deze foto van vorige week zat niet bij mijn snelle keuze, ik kwam hem pas wat later tegen. Dat vond ik achteraf wel erg jammer. Ik maak zoveel foto’s dat ik niet meer weet wat ik de dag tevoren gemaakt heb, laat staan een week. Zo erg is het al gesteld met mij.

Ik ben een FOTOJUNK geworden, ik moet het hier in het openbaar maar eens erkennen: IK BEN EEN FOTOJUNK.

Zo, dat is er uit.

groetjes
rené

 

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *