PIERRETTE

Vanuit mijn raam genomen. Hoe lang nog? Ik denk aan verhuizen want de straling is niet te harden.

Maar ja, waarheen. Als ik door de stad loop kom ik ook steeds punten tegen waar het heel sterk is. Dus je moet wel erg veel geluk geluk hebben om een huis te vinden waar het in ieder geval minder is. En mijn uitzicht ben ik dan kwijt. En het moet ook nog betaalbaar zijn. Ruilen?

En moet ik dan zeggen waarom ik weg wil?

Het is de laatste weken plotseling veel erger geworden. Ik heb het een tijdje van me af kunnen schuiven vanwege het werk aan mijn tentoonstelling. Ik voelde het maar liet me niet van de wijs brengen. ‘s-Nachts gaat het, vanochtend werd ik zelfs eens een keer uitgerust wakker. Maar na een half uurtje voel ik de hoofdpijn opkomen, en ik weet zeker dat het van de straling is. Ik heb n.l. punten in mijn huis waar het ietsjes minder is, en dan wordt de hoofdpijn ook minder als ik daar een tijdje zit.

Enfin, als iets zo heftig is doe ik meestal een tijd NIKS. De oplossing komt vaak vanzelf als ik de hem niet forceer.

Over de foto: voor mij had het Pierrette-gebeuren nog mooier kunnen zijn, n.l. als de roos niet van plastic was geweest. Haar bewegingen waren prachtig. Ze vibreerde met haar handen als er iemand iets gedoneerd had. Zoende af en toe iemand op de wang, voor de foto natuurlijk.

groetjes
rené

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *