NIEUW “PARK”

Park is n.l. misschien een groot woord, het is meer een parkachtige openbare ruimte. Het is eigenlijk alleen grasland, aan het water. Maar glooiend, en met veel boomstronken en palen. En het ademt, het is ruimtelijk.

Dat zie je de laatste tijd in Amsterdam vaker, dat het een beetje groot wordt opgezet. Ook gebouwen, daar is b.v. de Openbare Bibliotheek een voorbeeld van. Dat is niet echt een mooi gebouw, maar omdat het zo immens groot is voelt het lekker aan, net zoals Het Muziekgebouw aan het IJ. Niet meer het idee dat er op de vierkante centimeter beknibbeld wordt.

Het is te vinden achter het Olympisch Stadion.

groetjes
rené

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *