IK STRAAL

Het oudste café van Amsterdam, dat is het zwarte pand midden op de foto. In de daklijst staat de naam goed leesbaar: Karpershoek. Er staat trouwens “kopje koffie Karpershoek”, wat meteen aangeeft dat het erg op toeristen is gericht. Het ligt tegenover het C.S. of wat daarvan over is, en stamt uit 1629. Dat heb ik natuurlijk niet paraat maar even opgegoogeld. De foto is vanaf de Openbare Bibliotheek, een paar dagen geleden genomen.

Rechts op de foto het Noord-Hollandsch Koffiehuis, daar spraken mijn vader en mijn moeder altijd af als mijn moeder uit Breda kwam om mijn a.s. vader te ontmoeten.

Tot zaterdag maak ik het mezelf gemakkelijk met blogjes want ik ben druk bezig mijn tentoonstelling in te hangen. Ik was gisteren al op éénderde, terwijl vandaag pas de afgesproken inhangdag is. Dus het gaat wel lukken voor zaterdag. Een vinger is aan de top ontveld en ik kreeg een uurtje geleden een pin in de muis van mijn hand, centimeter diep. Dus ik typ ook niet zo lekker nu.

Op mijn blog van zaterdag ga ik ALLES OVER DIE TENTOONSTELLING VERTELLEN. Het blog staat al klaar.

Inmiddels hangt hij en het is PRACHTIG!! Ik heb al pijn in mijn kont van de veren die erin gestoken zijn, de ultieme ego-test. En nou is hij nog niet eens geopend. DUS IK STRAAL, MAAR OOK VAN IETS ANDERS.

Ik heb mijn huis geïsoleerd tegen zendmasten van diverse pluimage en al een half jaar nauwelijks last, maar nu is er iets bijgekomen dat door ALLES heen gaat. Het lijkt of mijn hersens gekookt worden. Mijn buurvrouw voelt het ook, en die heeft haar huis nog beter afgeschermd dan ik.

Heeft nou niemand, vooral uit Amsterdam, daar last van die dit blog leest????? En zo ja of nee, weet iemand wat er bijgekomen kan zijn????

groetjes
rené

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *