VANOCHTEND OM 7.55 U.

De geur kan ik er helaas niet bij leveren, zover gaat dit volkskrantblog nog niet. Maar hij kan er natuurlijk ook bij GEDACHT worden, iedereen kent hem.

Dit is een handel in dode vissen op de Kloveniersburgwal, vanochtend genomen toen ik naar mijn werk liep.

En omdat ik de camera toch uit de foudraal had heb ik ook nog maar de overkant genomen: Tofani. Die gaat eerdaags dicht, het seizoen zit er weer op en dan staat de winkel de hele winter leeg. Wat ik toch altijd jammer vind. Het betekent wel dat als hij weer open gaat de lente weer daar is.

Het Tofani-weer-open-lentegevoel.

Groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *