IJSSELMEER

Per ongeluk dit tweede blogje geplaatst (zie onderstaande uitleg). Allemaal foto’s van vorige week zondag. De eerste drie vanaf hetzelfde punt, een terras aan de dijk in Durgerdam. De vierde van ietsjes verder op de dijk en de vijfde vanaf de Schellingwouderbrug, vóór Durgerdam dus.

Sommige foto’s zijn niet zo mooi maar horen er gewoon bij, dat heb ik vaker de laatste tijd. Ik kan met gemak alleen maar mooie foto’s plaatsen maar doe dat met opzet niet. Zo vind ik foto’s 3 en 4 niet echt cool, maar ze passen uitstekend in het rijtje. Ik zou zelfs iets missen als ik ze weg zou laten. Het is net als bij het samenstelllen van een tentoonstelling: het geheel is meer dan de som der delen. Als ik de enige echt mooie foto zou hebben geplaatst, en dat is volgens mij foto 1, dan was de sfeer van het blog toch anders geweest. Ook goed, maar net niet wat ik bedoelde.

groetjes
rené

Mooi vogelgebied, gecreëerd voor de kust van Durgerdam.

Veel oranje bij de Oranjesluizen.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *