DE PIANOSTEMMER EN DE ENGEL

Beetje gezochte titel voor dit blog gezien de foto?

In het geheel niet!

Ik ken de eigenaar van de motor, en hij is pianostemmer. Hij heet Lucas en ik was altijd weg van hem. Hij woonde in mijn vorige buurt en ik sprak hem wel eens. Hij heeft een prachtige vrouw en twee schattige kinderen, die ondertussen wel volwassen moeten zijn.

En die engel dan, is Lucas die engel?

Zou kunnen, maar dat bedoelde ik niet. Het ligt anders: zonder dat hij het wist heb ik minstens 13 jaar geleden het weggegooide spatbord van zijn zijspan bij het grofvuil weggehaald. Dat was in de tijd dat ik van alles en nog wat lampen maakte. En, u raadt het al, van dat spatbord heb ik er ook een gemaakt. Het was in mijn engeltjes-lampen periode, ergo: een engeltjes-lamp.

Nu weet u ALLES.

Helaas kon ik er geen foto meer van vinden, maar van andere engeltjeslampen wel. Hier komen ze.
Het zijn geen goede foto’s, maar daar gaat het niet om.

groetjes
rené


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *