DAAR KOMT DE BRUID…………………

Af en toe word ik niet goed van de festiviteiten die er in hier plaatsvinden. Zo moest ik vannacht mijn ramen dichtdoen, mijn oren volstoppen en een melatonine-pilletje nemen om door het geschreeuw op straat heen te kunnen slapen.

Je woont in de binnenstad en je weet dat dat erbij hoort, maar toch…..

Deze dame is er niet een van de studenten-ontgroeningen maar speelt de hoofdrol in een ander ritueel: de vrijgezellentocht. Het is dezer dagen moeilijk uit elkaar te houden voor de leek, maar ondertussen ben ik expert geworden op het gebied van uit-mijn-raam-festiviteiten.

Van mij had ze ook gewóón mogen trouwen.

Jaloers ben ik er niet op. Dat relatie-gebeuren mis ik wel een beetje, maar dat “Viktor en René” begint me ook steeds meer te bevallen. Bij gebrek aan beter hebben wij het met mijzelf best gezellig. En het scheelt een hoop gedoe.

Maar voor hetzelfde geld kan ik een blog maken over hoe belazerd ik me voel, en dat zou dan ook kloppen. Dat vind ik het leuke van het leven: het heeft vele kanten, zelfs tegelijkertijd zeer tegenstrijdige.

Viktor en René.


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *