OPGELOST RAADSEL

Toen ze nog op het bankje hiertegenover zaten kon ik maar niet uitvinden wat voor soort raar karretje ze daar geparkeerd hadden. Maar toen ze opstapten werd het al snel duidelijk: een Bello-bak. Ik had ze al wel eens gezien, maar te weinig om me er niet over te verwonderen.

Het is helemaal een rollende familie, uit noodzaak en slimme aanpassing aan de omstandigheden. Alleen de hond houdt er niet zo van, zo te zien. Uiteindelijk kreeg ze hem zijn bak wel in, maar geheel contre-coeur. Hij wist natuurlijk dat een beetje tegenstribbelen pro forma getolereerd wordt, maar dat hij zich als het puntje bij het paaltje komt gedwee in zijn lot moet schikken. Gelukkig heeft hij thuis een ongewielde bak, dat voelt veeeeel lekkerder aan. En al die steden hoeven voor hem ook niet. En zo te zien vinden de baasjes het zelf ook maar zozo-lala.

Waarom blijven ze eigenlijk niet thuis, of laten ze mij eigenlijk niet thuis? Ik ben geen kind meer, ik red me wel hoor. Al die moeite, terwijl je alles op internet kan vinden. Foto’s, filmpjes, noem maar op. Ik snap trouwens sowieso niet waarom al die mensen zo nodig op vakantie moeten, en dan nog allemaal tegelijk ook. Nee, als ik het voor het kiezen had……..

De groeten allemaal, ik hoop zo weer thuis te zijn.

Viktor en René

PS: ik ga dit jaar niet op vakantie, de hitte stijgt me hier al naar het hoofd zoals u gemerkt hebt


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *