NEPWEB

Ik ben bezig geweest mijn huis in te pakken met gaas tegen de straling van UMTS-, GSM- en C-2000-masten, om niet te vergeten de digitenne-mast die op 100 meter afstand ongevraagd zijn stralen op mij afstuurt.

Een zo’n stuk gaas heb ik aan de buitenkant bevestigd zodat ik een perfecte hor heb gecreëerd.
Maar dat niet alleen: het gaas blijkt zelf een perfect WEB te zijn!!!

En wel voor spinnen die te lui zijn er zelf een te maken!

Een nepweb dus, maar wel bruikbaar. Net als de nep-rhodondendrons die in mijn raam staan en die voor de rode achtergrond op de foto zorgen: die geven mij al jaren de illusie van verse bloemen, terwijl ik daar verder niks voor hoef te doen, niet eens water verversen.

Soms hou ik ontzettend van nep.

Die spin ook.

groetjes
rené

PS: Naast het rood van de rhodondendron is het wit van een stukje muur onder het kozijn en het blauw van een kastje. Het is maar dat u op deze oranje dag niet denkt………


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in Uit het VK-blog geimporteerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *